Dermapen

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. De Dermapen heeft veel voordelen . De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabel en nauwkeuriger.

Vóór de behandeling

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te stimuleren
Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. In het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

De behandeling

Fijne lijntjes en rimoels De huid wordt steviger en gladder door stimulatie van bindweefsel Acne en commedonen
Zuivere huid doordat verstoppingen minder kans krijgen
Pigmentstoornissen -De huidteint wordt egaler en stralender
Acne littekens , grove porien en grovere huidstructuur

Ná de behandeling

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij micro-needling therapie, microdermabrasie en andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect.
Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 5 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 4-6 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering kan worden gevolgd

Het resultaat

?

Basis behandeling

1 behandeling incl.  herstellend masker en lichte massage.  

€ 95,-

Microdermabrasie kuur

Bij een kuur van  6 x in 3 maanden is de 6e gratis.

€ 475,-

Combinatie met een andere behandeling

Als extra dieptereiniging  in combinatie met een behandeling.

€ 25,-

Behandel tarieven en mogelijke combinaties